
Mikaël Gaget
Mikaël is één van de Beaujolaismakers die experimenteert. Hij maakt gamay zonder de toevoeging van sulfiet. Ongefilterd welteverstaan, om het pure fruit van de gamay in de spotlights te zetten!

Mikaël Gaget
Mikaël is één van de Beaujolaismakers die experimenteert. Hij maakt gamay zonder de toevoeging van sulfiet. Ongefilterd welteverstaan, om het pure fruit van de gamay in de spotlights te zetten!
Wijnboer aan het woord
“Mijn favoriete moment op Beaujolais te drinken is tijdens een borrel met kaas, worst, vrienden en familie. Op deze manier doen wij het al generaties lang. Onze gamay is hier uitermate goed voor geschikt. Hij bezit frisheid, sappigheid en een flinke dosis rood fruit. Santé!”
Wijnboer aan het woord
“Mijn favoriete moment op Beaujolais te drinken is tijdens een borrel met kaas, worst, vrienden en familie. Op deze manier doen wij het al generaties lang. Onze gamay is hier uitermate goed voor geschikt. Hij bezit frisheid, sappigheid en een flinke dosis rood fruit. Santé!”