Winetasting Affordable Art Fair

Winetasting Affordable Art Fair

De Affordable Art Fair opent haar deuren weer van 31 oktober t/m 3 november 2019 in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Samen met Grapedistrict wordt er op vrijdag 1 november een bijzondere winetasting georganiseerd. Proef in 2 uur 20 verschillende wijnen en ontdek jouw persoonlijke smaak. Want kunst is, net als wijn, een kwestie van persoonlijke smaak.

Over de tastings

Over de tastings

Grapedistrict heeft een uniek assortiment met zorgvuldig geselecteerde wijnen van over de hele wereld. Wij werken met kleinschalige boeren die hun eigen kijk hebben op het maken van wijn. En dat proef je terug in het eindresultaat. De toewijding van de boer vertaalt zich in échte smaak in het glas en wij vertellen je graag de verhalen achter deze wijnen. Tijdens de proeverij zullen we dit doen aan de hand van 4 thema’s.

Collage | Blended wijnen gemaakt van verschillende druivenrassen
Abstract | Monocepages wijnen gemaakt van één en dezelfde druif
Portaits | Karaktervolle wijnen die een persoonlijkheid uitlichten
Pop-Art | Moderne wijnen die tradities aan de kaak stellen

Waar & Wanneer?

Waar & Wanneer?

Wanneer
De tasting vind plaats op Vrijdag 1 november van 18:00 - 20:00 uur.

Waar
AAF Amsterdam
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

Wat is inbegrepen
Toegang Affordable Art Fair geldig voor vrijdag 1 november 2019 (tussen 11.00 – 22.00) en de wijnproeverij met 20 wijnen verzorgd door Grapedistrict. Let wel op, want je kunt niet opnieuw naar binnen.

Over Grapedistrict

Over Grapedistrict

Elke wijn is uniek én elk persoon is uniek. Met dat idee is Grapedistrict meer dan 12 jaar geleden begonnen. Wij zijn continu op zoek naar de wijn die perfect bij jouw smaak en jouw moment past.

Wij onderscheiden ons met een klein maar verrassend assortiment wijnen die we exclusief en direct van de boer importeren. We kennen onze boeren, maar ook onze klanten persoonlijk en werken continu aan innovatieve manieren om onze wijnen nog beter af te stemmen op de smaak van onze klanten.

Ga tijdens de proeverij in gesprek met onze wijnadviseurs, doe de speciaal ontwikkelde smaaktest via onze App, review de wijnen die je hebt geproefd en krijg op basis van jouw reviews verrassende aanbevelingen.

Bestel kaarten

Bestel kaarten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Download de Grapedistrict App
Downloaden van App Store Downloaden van Google Play
Wachtwoord vergeten

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord aan te passen

Laden...

Contactformulier

Contactgegevens