Winkelmanager Rotterdam

Voor één van onze winkels in Rotterdam zoeken wij een energieke winkelmanager die verantwoordelijk is voor het dagelijks reilen en zeilen van onze winkel. Dus ben jij een creatieve doener met commercieel inzicht en heb je een passie voor wijn? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Als manager van een Grapedistrict winkel voer je alle dagelijkse werkzaamheden uit die komen kijken bij het runnen van een winkel. Allereerst adviseer je klanten op een leuke, laagdrempelige en persoonlijke manier om hen met volle tevredenheid de deur uit te laten lopen. Je doel is om voor iedere klant dé perfecte wijn voor dat moment te vinden. Daarnaast zorg je ervoor dat je winkel in alle opzichten optimaal functioneert; je winkel ziet er altijd strak uit, je voorraden kloppen en jouw kleine team van parttime winkelmedewerkers staat net zo enthousiast en vol overgave op de winkelvloer als jijzelf. Tot slot speelt jouw rol zich ook buiten de winkel af; wanneer er iets te doen is in de buurt van de winkel, is Grapedistrict erbij!

Grapedistrict is een bekend en innovatief merk in wijn. We onderscheiden ons door een moderne en innovatieve manier van wijn verkopen, uitstekende service, een klein maar ijzersterk assortiment en een eigenwijze benadering.

StandplaatsRotterdam
RegioRotterdam
BrancheRetail, wijn

Functie eisen

  • Een passie voor klanten
  • Een passie voor wijn
  • Jong van geest en sociaal/communicatief vaardig
  • Commercieel ingesteld en resultaatgericht
  • Een passie voor en aantoonbare kennis van wijn
  • 4 Dagen per week beschikbaar (standaard op zaterdag en incidenteel op zondag)
  • Woonachtig in Rotterdam/Randstad

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je ervaring maar conform de markt. Er is een bonuscomponent op basis van behaalde resultaten.

Met ons kwalitatief goede assortiment, onze eigen manier van werken en jouw gedrevenheid kunnen we heel Nederland aan de goede wijn krijgen. Durf jij het aan?

Stuur een mail met je CV én motivatie naar werken@grapedistrict.nl onder vermelding van Winkelmanager Amsterdam

Download de Grapedistrict App
Downloaden van App Store Downloaden van Google Play
Wachtwoord vergeten

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord aan te passen

Laden...

Contactformulier

Contactgegevens