
Daniël Adrian
Daniël is een jonge wijnboer in het Oostenrijkse Neusiedlersee gebied. Door het lange groeiseizoen in Neusiedlersee, met droge zomers en koude winters, groeien de wijnstokken in een gunstig klimaat. Daniël maakt hier verschillende wijnen met allemaal dezelfde visie: 'less is more'.
Wijnboer aan het woord:
"Het was mijn opa die besloot om in plaats van suikerbieten druiven te gaan verbouwen. Mijn vader bouwde het bedrijf verder uit met een duidelijke visie: “Less is more”. Hij geloofde heilig dat topkwaliteit druiven weinig hulp nodig hebben om goede wijnen te worden. Nu ikzelf als derde generatie aan het roer sta, zet ik zijn aanpak vol overtuiging voort.”


Daniël Adrian
Daniël is een jonge wijnboer in het Oostenrijkse Neusiedlersee gebied. Door het lange groeiseizoen in Neusiedlersee, met droge zomers en koude winters, groeien de wijnstokken in een gunstig klimaat. Daniël maakt hier verschillende wijnen met allemaal dezelfde visie: 'less is more'.
Wijnboer aan het woord:
"Het was mijn opa die besloot om in plaats van suikerbieten druiven te gaan verbouwen. Mijn vader bouwde het bedrijf verder uit met een duidelijke visie: “Less is more”. Hij geloofde heilig dat topkwaliteit druiven weinig hulp nodig hebben om goede wijnen te worden. Nu ikzelf als derde generatie aan het roer sta, zet ik zijn aanpak vol overtuiging voort.”