Thomas Buchmayer
Wijnboer Thomas maakt natuurlijke wijnen met Oostenrijkse nauwkeurigheid. Al generaties lang verbouwt zijn familie biologische wijn in Weinviertel. Een wijngebied wat vooral bekend staat als grüner veltliner land.
Wijnboer aan het woord:
“Als familiebedrijf bouwen wij op de ervaring van generaties. Dit combineren wij met de nieuwste technieken die beschikbaar zijn. Zo komen wij tot de essentie om de natuur beter te begrijpen en mee samen te werken. De basis voor onze wijnen is een levendige bodem. Door deze biologisch te bewerken, geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken en een grote diversiteit aan bloemen te planten, krijgen wij druiven met finesse en karakter.“
Thomas Buchmayer
Wijnboer Thomas maakt natuurlijke wijnen met Oostenrijkse nauwkeurigheid. Al generaties lang verbouwt zijn familie biologische wijn in Weinviertel. Een wijngebied wat vooral bekend staat als grüner veltliner land.
Wijnboer aan het woord:
“Als familiebedrijf bouwen wij op de ervaring van generaties. Dit combineren wij met de nieuwste technieken die beschikbaar zijn. Zo komen wij tot de essentie om de natuur beter te begrijpen en mee samen te werken. De basis voor onze wijnen is een levendige bodem. Door deze biologisch te bewerken, geen bestrijdingsmiddelen te gebruiken en een grote diversiteit aan bloemen te planten, krijgen wij druiven met finesse en karakter.“