Bruno Cavallaro
Wijnboer Bruno maakt slechts één wijn. Zo kan hij al zijn aandacht besteden aan het maken van de ultieme Verdicchio.
Wijnboer aan het woord:
"Mijn vader begon in 1970 met wijn maken op Croce del Moro, een heuvel gelegen in Rosaro. Dit is een van de 25 crus van Castelli di Jesi. Gelukkig hoef ik al het werk tegenwoordig niet meer in mijn eentje te doen, behalve mijn zonen Giorgio en Federico heb ik nu ook hulp van een kudde schapen die helpen met het onkruid te bestrijden. Ook zij genieten van de omstandigheden; uitzicht op zee en bescherming van de omliggende bergen."
Bruno Cavallaro
Wijnboer Bruno maakt slechts één wijn. Zo kan hij al zijn aandacht besteden aan het maken van de ultieme Verdicchio.
Wijnboer aan het woord:
"Mijn vader begon in 1970 met wijn maken op Croce del Moro, een heuvel gelegen in Rosaro. Dit is een van de 25 crus van Castelli di Jesi. Gelukkig hoef ik al het werk tegenwoordig niet meer in mijn eentje te doen, behalve mijn zonen Giorgio en Federico heb ik nu ook hulp van een kudde schapen die helpen met het onkruid te bestrijden. Ook zij genieten van de omstandigheden; uitzicht op zee en bescherming van de omliggende bergen."