Max Pfannebecker

Drie generaties, één familie. Opa Wolfgang Pfannebecker, zijn zoon Holker en kleinzoon Max werken samen op de in 1960 opgerichte wijnboerderij in het achterland van Rheinhessen. Na het voltooien van zijn opleiding tot wijntechnicus, is Max verantwoordelijke voor de ontwikkeling en stijl van de wijnen.

Wijnboer aan het woord:

“Ik heb eerst ervaring opgedaan bij andere wijnmakers in Duistland voordat ik in 2006 de leiding over ons familiebedrijf op me nam. Mijn grootvader Wolfgang en vader Holker werken nog steeds mee in het bedrijf. We hebben afgelopen jaren een grote sprong gemaakt in kwaliteit en werkwijze. We werken nu 100% biologisch en plukken alleen nog handmatig, met het grootste respect voor de natuur. Een wijn kan nou eenmaal niet beter worden dan de druiven waar hij van gemaakt is.”

Max Pfannebecker

Drie generaties, één familie. Opa Wolfgang Pfannebecker, zijn zoon Holker en kleinzoon Max werken samen op de in 1960 opgerichte wijnboerderij in het achterland van Rheinhessen. Na het voltooien van zijn opleiding tot wijntechnicus, is Max verantwoordelijke voor de ontwikkeling en stijl van de wijnen.

Wijnboer aan het woord:

“Ik heb eerst ervaring opgedaan bij andere wijnmakers in Duistland voordat ik in 2006 de leiding over ons familiebedrijf op me nam. Mijn grootvader Wolfgang en vader Holker werken nog steeds mee in het bedrijf. We hebben afgelopen jaren een grote sprong gemaakt in kwaliteit en werkwijze. We werken nu 100% biologisch en plukken alleen nog handmatig, met het grootste respect voor de natuur. Een wijn kan nou eenmaal niet beter worden dan de druiven waar hij van gemaakt is.”

Max' wijnen:

  • Easy
  • 9
  • Bio
€ 12,99
op voorraad
  • Blush
  • 8,5
  • Bio
Incl. video
€ 14,49
op voorraad
  • Easy
  • Bio
€ 10,69
op voorraad