David Mouysset
Als kind ging David al mee met zijn vader en opa de wijngaarden in. Hij wist dat hij op een dag in hun voetsporen zou treden, maar ze moedigden hem aan eerst ook andere carrièremogelijkheden te onderzoeken.
Wijnboer aan het woord:
"Ik ging bedrijfskunde studeren en werd manager in de supermarksector. In 2005 volgde ik mijn vader op als wijnmaker en herstelde de oude familiewijnkelders. Als je door mijn wijngaarden loopt ruik je de garrigue, dat zijn de kruiden die je hier overal in het wild tegenkomt. Tijm, rozemarijn en lavendel zijn de geuren van Zuid-Frankrijk die je herkent in deze wijn.”
David Mouysset
Als kind ging David al mee met zijn vader en opa de wijngaarden in. Hij wist dat hij op een dag in hun voetsporen zou treden, maar ze moedigden hem aan eerst ook andere carrièremogelijkheden te onderzoeken.
Wijnboer aan het woord:
"Ik ging bedrijfskunde studeren en werd manager in de supermarksector. In 2005 volgde ik mijn vader op als wijnmaker en herstelde de oude familiewijnkelders. Als je door mijn wijngaarden loopt ruik je de garrigue, dat zijn de kruiden die je hier overal in het wild tegenkomt. Tijm, rozemarijn en lavendel zijn de geuren van Zuid-Frankrijk die je herkent in deze wijn.”