

Toen wij wijnboer Julien Mus van Domaine de la Graveirette naar zijn familierecept vroegen, dook hij gelijk de keuken in voor zijn favoriete vleesgerecht. Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, kan je de klok erop gelijk zetten dat elke slager weer piekfijn lamsvlees in de etalage heeft liggen én dat Julien zijn hele dinertafel naar buiten verplaatst. Hij maakt een superrijpe blend van grenache, marselan, mourvèdre en merlot: Ju de Vie Rouge (het sap van het leven). Dit is al een bijzondere wijn, maar wanneer je er een stevige en gekruide lamsschouder bij maakt, smaakt hij helemaal bijzonder goed!
Toen wij wijnboer Julien Mus van Domaine de la Graveirette naar zijn familierecept vroegen, dook hij gelijk de keuken in voor zijn favoriete vleesgerecht. Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, kan je de klok erop gelijk zetten dat elke slager weer piekfijn lamsvlees in de etalage heeft liggen én dat Julien zijn hele dinertafel naar buiten verplaatst. Hij maakt een superrijpe blend van grenache, marselan, mourvèdre en merlot: Ju de Vie Rouge (het sap van het leven). Dit is al een bijzondere wijn, maar wanneer je er een stevige en gekruide lamsschouder bij maakt, smaakt hij helemaal bijzonder goed!