Het familierecept van wijnboer Julien

Het familierecept van wijnboer Julien

Toen wij wijnboer Julien Mus van Domaine de la Graveirette naar zijn familierecept vroegen, dook hij gelijk de keuken in voor zijn favoriete vleesgerecht. Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, kan je de klok erop gelijk zetten dat elke slager weer piekfijn lamsvlees in de etalage heeft liggen én dat Julien zijn hele dinertafel naar buiten verplaatst. Hij maakt een superrijpe blend van grenache, marselan, mourvèdre en merlot: Ju de Vie Rouge (het sap van het leven). Dit is al een bijzondere wijn, maar wanneer je er een stevige en gekruide lamsschouder bij maakt, smaakt hij helemaal bijzonder goed!
Toen wij wijnboer Julien Mus van Domaine de la Graveirette naar zijn familierecept vroegen, dook hij gelijk de keuken in voor zijn favoriete vleesgerecht. Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien, kan je de klok erop gelijk zetten dat elke slager weer piekfijn lamsvlees in de etalage heeft liggen én dat Julien zijn hele dinertafel naar buiten verplaatst. Hij maakt een superrijpe blend van grenache, marselan, mourvèdre en merlot: Ju de Vie Rouge (het sap van het leven). Dit is al een bijzondere wijn, maar wanneer je er een stevige en gekruide lamsschouder bij maakt, smaakt hij helemaal bijzonder goed!

€ 13,49
op voorraad

€ 13,49
op voorraad

Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!