

Het meest simpele recept voor een heerlijke pasta komt, grappig genoeg, niet uit Italië, maar uit Finland. Het recept van de Finse foodie Jenni Häyrinen werd zo’n enorme hit, dat er in heel Finland geen blok feta meer te krijgen was. Dat moesten wij natuurlijk ook proeven! Tomaten? Check! Feta dubbelcheck! Alleen nog een favoriete pasta en wat garnering toevoegen, en klaar is kees. Een kind kan de was doen. We kozen bij deze Finse pasta wel een Italiaanse wijn. De Verdicchio van wijnmaakster Stefania, die 9 van de 10 punten pakte in de Grote Hamersma. Want ook hij weet; kleine wijnmakers maken betere wijn! Wil je dat zelf ervaren? Lees en kook dan met ons mee.
Het meest simpele recept voor een heerlijke pasta komt, grappig genoeg, niet uit Italië, maar uit Finland. Het recept van de Finse foodie Jenni Häyrinen werd zo’n enorme hit, dat er in heel Finland geen blok feta meer te krijgen was. Dat moesten wij natuurlijk ook proeven! Tomaten? Check! Feta dubbelcheck! Alleen nog een favoriete pasta en wat garnering toevoegen, en klaar is kees. Een kind kan de was doen. We kozen bij deze Finse pasta wel een Italiaanse wijn. De Verdicchio van wijnmaakster Stefania, die 9 van de 10 punten pakte in de Grote Hamersma. Want ook hij weet; kleine wijnmakers maken betere wijn! Wil je dat zelf ervaren? Lees en kook dan met ons mee.