• Op werkdagen voor 17u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis retourneren in onze winkels
Alle wijn
Wit
Rood
Overig
Wijn op smaak
Inspiratie
Proefboxen
Wijnboeren
Over ons
Aanbiedingen
Op smaak
Lichte wijnen
Ronde wijnen
Volle wijnen
Op kenmerk
Biologisch
Prijswinnaars
Vegan
Ontdek
Nieuw
Best beoordeeld
Wijnen met video
Toon alle Alle wijn
Op smaak
Easy (fris, licht wit)
Mellow (droog, fruitig wit)
Rich (vol rijk wit)
Op kenmerk
Biologisch
Prijswinnaars
Vegan
Ontdek
Nieuw
Best beoordeeld
Wijnen met video
Toon alle Wit
Op smaak
Blush (zacht, licht rood)
Smooth (soepel, rond rood)
Deep (stevig, diep rood)
Op kenmerk
Biologisch
Prijswinnaars
Vegan
Ontdek
Nieuw
Best beoordeeld
Wijnen met video
Toon alle Rood
Op smaak
Bubbly (bubbels)
Rosy (rosé)
Honey (dessertwijnen)
Op kenmerk
Raw (natuurwijn)
Cellar (premium wijnen)
Limited editions
Ontdek
Nieuw
Best beoordeeld
Wijnen met video
Wit
Easy (fris, licht wit)
Mellow (droog, fruitig wit)
Rich (vol, rijk wit)
Rood
Blush (zacht, licht rood)
Smooth (soepel, rond rood
Deep (stevig, diep rood)
Overig
Bubbels (bubbels)
Rosy (rosé)
Honey (dessertwijnen)
Ontdek
Nieuwe wijnen
Bestsellers & favorieten
Uitgelichte wijnen
Exclusief
Cellar (premium wijnen)
Limited editions
Prijswinnaars
Momenten
Borrelwijnen
Lentewijnen
Cadeaus
Grapedistrict
Ons verhaal
Onze zoektocht
Onze kleine wijnboeren
Meer
Blog
Vacatures
Grape app
Info
Winkels
Grapedistrict Horeca
FAQ
Naar de startpagina
Winkels
Mijn account
Aanmelden
of registreren
Overzicht Jouw profiel Adressen Betaalwijzen Bestellingen Mijn aanbevelingen Review mijn wijnen
  • Alle wijn
    • Toon Alle wijn
    • Op smaak
      • Lichte wijnen
      • Ronde wijnen
      • Volle wijnen
    • Op kenmerk
      • Biologisch
      • Prijswinnaars
      • Vegan
    • Ontdek
      • Nieuw
      • Best beoordeeld
      • Wijnen met video
  • Wit
    • Toon Wit
    • Op smaak
      • Easy (fris, licht wit)
      • Mellow (droog, fruitig wit)
      • Rich (vol rijk wit)
    • Op kenmerk
      • Biologisch
      • Prijswinnaars
      • Vegan
    • Ontdek
      • Nieuw
      • Best beoordeeld
      • Wijnen met video
  • Rood
    • Toon Rood
    • Op smaak
      • Blush (zacht, licht rood)
      • Smooth (soepel, rond rood)
      • Deep (stevig, diep rood)
    • Op kenmerk
      • Biologisch
      • Prijswinnaars
      • Vegan
    • Ontdek
      • Nieuw
      • Best beoordeeld
      • Wijnen met video
  • Overig
    • Op smaak
      • Bubbly (bubbels)
      • Rosy (rosé)
      • Honey (dessertwijnen)
    • Op kenmerk
      • Raw (natuurwijn)
      • Cellar (premium wijnen)
      • Limited editions
    • Ontdek
      • Nieuw
      • Best beoordeeld
      • Wijnen met video
  • Wijn op smaak
    • Wit
      • Easy (fris, licht wit)
      • Mellow (droog, fruitig wit)
      • Rich (vol, rijk wit)
    • Rood
      • Blush (zacht, licht rood)
      • Smooth (soepel, rond rood
      • Deep (stevig, diep rood)
    • Overig
      • Bubbels (bubbels)
      • Rosy (rosé)
      • Honey (dessertwijnen)
  • Inspiratie
    • Ontdek
      • Nieuwe wijnen
      • Bestsellers & favorieten
      • Uitgelichte wijnen
    • Exclusief
      • Cellar (premium wijnen)
      • Limited editions
      • Prijswinnaars
    • Momenten
      • Borrelwijnen
      • Lentewijnen
      • Cadeaus
  • Proefboxen
  • Wijnboeren
  • Over ons
    • Grapedistrict
      • Ons verhaal
      • Onze zoektocht
      • Onze kleine wijnboeren
    • Meer
      • Blog
      • Vacatures
      • Grape app
    • Info
      • Winkels
      • Grapedistrict Horeca
      • FAQ
  • Aanbiedingen
  • Mijn account
  • Klantenservice
  • Winkels

Wijnspijs | Zelfgemaakte broodjes en de Mala Fama van Felipe

Wijnspijs | Zelfgemaakte broodjes en de Mala Fama van Felipe

De Mala Fama van Felipe gaat geweldig bij zo’n rokerige burger

Yes! Het is eindelijk weer lekker weer! Er is dus geen reden meer om die barbecue in de berging te laten staan. Stof ‘m af, steek hem aan en ga naar buiten om op een frisse lenteavond hamburgers te grillen. Zet de oven ook aan voor zelfgemaakte hamburgerbroodjes en haal de Mala Fama van Chileens wijnkunstenaar Felipe in huis. Zijn blend van carignan en carmenere gaat geweldig bij zo’n rokerige burger! Eet- en drinksmakelijk! 
 

De Mala Fama van Felipe gaat geweldig bij zo’n rokerige burger

Yes! Het is eindelijk weer lekker weer! Er is dus geen reden meer om die barbecue in de berging te laten staan. Stof ‘m af, steek hem aan en ga naar buiten om op een frisse lenteavond hamburgers te grillen. Zet de oven ook aan voor zelfgemaakte hamburgerbroodjes en haal de Mala Fama van Chileens wijnkunstenaar Felipe in huis. Zijn blend van carignan en carmenere gaat geweldig bij zo’n rokerige burger! Eet- en drinksmakelijk! 
 

Ingrediënten:

Voor de burgers:
  • 500 gram half om half gehakt 
  • 1 gesnipperde rode ui 
  • 2 theelepels gerookt paprikapoeder 
  • 1 losgeklopt ei 
  • 1 potje augurken 
  • 1 pakje cheddar 
  • 2 grote tomaten in plakken gesneden 

Voor de broodjes:
  • 1 eetlepel kristalsuiker 
  • 1 zakje droge gist 
  • 250 milliliter melk 
  • 1 theelepel zout 
  • 500 gram bloem 
  • 1 losgeklopt ei 
  • 200 gram boter op kamertemperatuur 
  • sesamzaadjes 

Shop deze wijn

Ingrediënten:

Instructies:

Begin met de broodjes. Doe alle ingrediënten (behalve de boter) in een kom en roer met een spatel alle ingrediënten door elkaar. Als je een broodmixer hebt, kneed het deeg 5 minuten op een lage stand. Wanneer je alles met de hand doet, kneed dan minimaal 10 minuten tot het deeg soepel en glad wordt. Laat het deeg even 20 minuten rusten en kneed vervolgens de boter in blokjes er door. Laat het deeg vervolgens een uurtje rijzen tot het in volume verdubbeld is. Verdeel het deeg in acht gelijke stukken voor acht broodjes en maak er mooie bolletjes van, om ze nog even een half uurtje te laten na rijzen. Verhit de oven voor op 200 graden en kwast de bolletjes in met een losgeklopt ei en strooi en wat sesamzaadjes op. Zet de broodjes in de oven en bak ze in een kwartiertje bruin.

Ondertussen kan je met de burgers aan de slag. Mix het gehakt met een fijngehakt uitje, een losgeklopt eitje en voeg het gerookte paprikapoeder toe. Maak er acht mooie burgertjes van. Grill ze kort op een gloeiend hete barbecue of in een gloeiende hete grillpan. Leg op het allerlaatste moment de plakjes cheddar op de burgers zodat ze even kunnen smelten. Vergeet geen tomaat en augurk tussen de broodjes en de burgers te leggen en de broodjes flink met je favoriete saus in te smeren. Eetsmakelijk!
Instructies:

Ingrediënten:

Voor de burgers:
  • 500 gram half om half gehakt 
  • 1 gesnipperde rode ui 
  • 2 theelepels gerookt paprikapoeder 
  • 1 losgeklopt ei 
  • 1 potje augurken 
  • 1 pakje cheddar 
  • 2 grote tomaten in plakken gesneden 

Voor de broodjes:
  • 1 eetlepel kristalsuiker 
  • 1 zakje droge gist 
  • 250 milliliter melk 
  • 1 theelepel zout 
  • 500 gram bloem 
  • 1 losgeklopt ei 
  • 200 gram boter op kamertemperatuur 
  • sesamzaadjes 

Shop deze wijn

Ingrediënten:

Instructies:

Begin met de broodjes. Doe alle ingrediënten (behalve de boter) in een kom en roer met een spatel alle ingrediënten door elkaar. Als je een broodmixer hebt, kneed het deeg 5 minuten op een lage stand. Wanneer je alles met de hand doet, kneed dan minimaal 10 minuten tot het deeg soepel en glad wordt. Laat het deeg even 20 minuten rusten en kneed vervolgens de boter in blokjes er door. Laat het deeg vervolgens een uurtje rijzen tot het in volume verdubbeld is. Verdeel het deeg in acht gelijke stukken voor acht broodjes en maak er mooie bolletjes van, om ze nog even een half uurtje te laten na rijzen. Verhit de oven voor op 200 graden en kwast de bolletjes in met een losgeklopt ei en strooi en wat sesamzaadjes op. Zet de broodjes in de oven en bak ze in een kwartiertje bruin.

Ondertussen kan je met de burgers aan de slag. Mix het gehakt met een fijngehakt uitje, een losgeklopt eitje en voeg het gerookte paprikapoeder toe. Maak er acht mooie burgertjes van. Grill ze kort op een gloeiend hete barbecue of in een gloeiende hete grillpan. Leg op het allerlaatste moment de plakjes cheddar op de burgers zodat ze even kunnen smelten. Vergeet geen tomaat en augurk tussen de broodjes en de burgers te leggen en de broodjes flink met je favoriete saus in te smeren. Eetsmakelijk!
Instructies:

Fanova Primitivo
Fanova Primitivo
€ 15,99
op voorraad
P.S. Garcia Facundo
P.S. Garcia Facundo
€ 19,99
op voorraad

Fanova Primitivo
Fanova Primitivo
€ 15,99
op voorraad
P.S. Garcia Facundo
P.S. Garcia Facundo
€ 19,99
op voorraad

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van events, proeverijen en wijnnieuws!
Contact

ma t/m vr 9.00 - 17.00 klantenservice@grapedistrict.nl +31 20 66 51 115

Vind een winkel

Klantenservice
  • Veelgestelde vragen
  • Bestellen
  • Betalen
  • Levering
  • Retourneren & klachten
Informatie
  • Over Grapedistrict
  • Horeca
  • Contact
  • Vacatures
  • Blog
  • Winkels
Download de app
  • Jouw gekochte wijnen reviewen, aanbevelingen en persoonlijke aanbiedingen bekijken.
iDEAL
Mastercard
PayPal
Visa
Creditcard
PostNL
Nix18
Ophalen bij PostNL-punt
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy verklaring
  • Sitemap
@2006 - 2022 Grapedistrict B.V.
Deze website gebruikt cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee kunnen we content en advertenties personaliseren, want we laten je natuurlijk graag alleen nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op accepteren om akkoord te gaan. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.