Familierecept | Mira rosé & ratatouille van de familie Pinot

Familierecept | Mira rosé & ratatouille van de familie Pinot

Leven als een god in Frankrijk; wijnboer Alexandra Pinot is hier het levende voorbeeld van. Zij maakt namelijk rosé op één van de meest begeerde plekken op de wereld: de Provence. Haar wijngaarden liggen aan de voet van de Sainte Victoire tussen de paarse lavendelvelden. Het is overigens niet alleen de typisch Provençaalse lavendelaroma's die je ruikt bij het passeren van Château Ferry Lacombe. Eens per week staat er een pan ratatouille te pruttelen op het fornuis. Wat drink je bij dit familierecept van de familie Pinot? Hun eigen rosé natuurlijk! Fris en licht voor het contrast, maar ook licht rijp en fruitig om de kruidige ratatouille op te vangen. Dus hup! Die keuken in en waan je als een god in Frankrijk met kruidige groentenstoof en een bijzondere rosé.
Leven als een god in Frankrijk; wijnboer Alexandra Pinot is hier het levende voorbeeld van. Zij maakt namelijk rosé op één van de meest begeerde plekken op de wereld: de Provence. Haar wijngaarden liggen aan de voet van de Sainte Victoire tussen de paarse lavendelvelden. Het is overigens niet alleen de typisch Provençaalse lavendelaroma's die je ruikt bij het passeren van Château Ferry Lacombe. Eens per week staat er een pan ratatouille te pruttelen op het fornuis. Wat drink je bij dit familierecept van de familie Pinot? Hun eigen rosé natuurlijk! Fris en licht voor het contrast, maar ook licht rijp en fruitig om de kruidige ratatouille op te vangen. Dus hup! Die keuken in en waan je als een god in Frankrijk met kruidige groentenstoof en een bijzondere rosé.

€ 10,99
op voorraad

€ 10,99
op voorraad

Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!