Leven als een god in Frankrijk; wijnboer Alexandra Pinot is hier het levende voorbeeld van. Zij maakt namelijk rosé op één van de meest begeerde plekken op de wereld: de Provence. Haar wijngaarden liggen aan de voet van de Sainte Victoire tussen de paarse lavendelvelden. Het is overigens niet alleen de typisch Provençaalse lavendelaroma's die je ruikt bij het passeren van Château Ferry Lacombe. Eens per week staat er een pan ratatouille te pruttelen op het fornuis. Wat drink je bij dit familierecept van de familie Pinot? Hun eigen rosé natuurlijk! Fris en licht voor het contrast, maar ook licht rijp en fruitig om de kruidige ratatouille op te vangen. Dus hup! Die keuken in en waan je als een god in Frankrijk met kruidige groentenstoof en een bijzondere rosé.
Leven als een god in Frankrijk; wijnboer Alexandra Pinot is hier het levende voorbeeld van. Zij maakt namelijk rosé op één van de meest begeerde plekken op de wereld: de Provence. Haar wijngaarden liggen aan de voet van de Sainte Victoire tussen de paarse lavendelvelden. Het is overigens niet alleen de typisch Provençaalse lavendelaroma's die je ruikt bij het passeren van Château Ferry Lacombe. Eens per week staat er een pan ratatouille te pruttelen op het fornuis. Wat drink je bij dit familierecept van de familie Pinot? Hun eigen rosé natuurlijk! Fris en licht voor het contrast, maar ook licht rijp en fruitig om de kruidige ratatouille op te vangen. Dus hup! Die keuken in en waan je als een god in Frankrijk met kruidige groentenstoof en een bijzondere rosé.