Wijnspijs | Frisse en pittige Merguezwraps met de Italiaanse rosato

Wijnspijs | Frisse en pittige Merguezwraps met de Italiaanse rosato

Héhé. We hebben er even op moeten wachten, maar het lijkt er op dat we een geweldige zomer krijgen. Daar hoort rosé bij, Italiaanse rosé van pinot grigiodruiven om precies te zijn. Die combineert frisse fruitaroma’s met een lichte amandelaroma’s. Een echte eetrosé dus. Daarom gingen wij aan de slag met een zomerrecept, dat je best mee naar het park, bootje, buitenverblijf of balkon kan nemen! Eetsmakelijk, en vergeet die rosé niet koud te leggen!

Héhé. We hebben er even op moeten wachten, maar het lijkt er op dat we een geweldige zomer krijgen. Daar hoort rosé bij, Italiaanse rosé van pinot grigiodruiven om precies te zijn. Die combineert frisse fruitaroma’s met een lichte amandelaroma’s. Een echte eetrosé dus. Daarom gingen wij aan de slag met een zomerrecept, dat je best mee naar het park, bootje, buitenverblijf of balkon kan nemen! Eetsmakelijk, en vergeet die rosé niet koud te leggen!


Lees ook de andere blogs

Ontdek meer recepten

Wijnspijs | Geblakerde prei van de BBQ, romescosaus en Gavi di Gavi

Vandaag gaan we in gedachte naar Italië, naar het noordelijke Piëmont.

Wijnspijs | Groene aspergerisotto en witte Lugana

Combineer deze risotto met een witte wijn uit één van de meest interessante wijngebieden van Italië

Wijnspijs | Butter Chicken en Portugese Chardonnay

Wat schenk je bij zo’n milde curry met naan en kip? Een nét zo’n tropische en boterige blend van chardonnay én artinto!

Lente wijnspijs | uit 't seizoen

De lekkerste combinaties voor in de lente!