Het aspergeseizoen is weer begonnen. De meeste mensen zullen de asperges combineren met wijnen uit de Elzas of Riesling uit Duitsland. Terecht, want de zuren in deze wijnen zijn superlekker bij het witte goud. Bij Grapedistrict dachten we: dat kan spannender! Daarom hebben we een Italiaanse wijn uit Umbrië van wijnboer Leonardo Bussoletti voor je uitgezocht. Zijn Grechetto barst van de mineraliteit, romigheid en heeft frisse aroma's van citroenzest en verse groene kruiden. De ideale lentewijn bij asperges met zalm. What's not to love?
Het aspergeseizoen is weer begonnen. De meeste mensen zullen de asperges combineren met wijnen uit de Elzas of Riesling uit Duitsland. Terecht, want de zuren in deze wijnen zijn superlekker bij het witte goud. Bij Grapedistrict dachten we: dat kan spannender! Daarom hebben we een Italiaanse wijn uit Umbrië van wijnboer Leonardo Bussoletti voor je uitgezocht. Zijn Grechetto barst van de mineraliteit, romigheid en heeft frisse aroma's van citroenzest en verse groene kruiden. De ideale lentewijn bij asperges met zalm. What's not to love?